Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Produse si servicii potrivite

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Degresant pe baza de solventi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Degresant pe baza de solventi
Out Of stock
Descriere
Descrierea produsului:

Degresant lichid transparent pe baza de solventi.

Proprietatile produsului:
Produs degresant pe baza de solventi pentru curatarea grasimilor, (vaselina, praf si alte impuritati, uleiuri, pasta carbune) si a altor murdarii de pe piese industriale, suprafete metalice, etc.
Produsul este concentrat cu puteri mari de dizolvare a grasimilor si murdariilor adunate pe: legaturi electrice sau electronice, motorul autoturismelor, carburatoare, alte piese componente, sau piese din industrie, protejand metalul.

Se foloseste la curatarea motoarelor de masini, autostivuitoare, mijloace de transport in comun, trenuri, vapoare, conducte de transport si vase de inmagazinat combustibil, tancuri petroliere si la alte piese si suprafete industriale care trebuie degresate si curatate fara apa.

Mod de utilizare:

-Prin recirculare (in conducte cu circuit inchis).
-Prin imersie, se scufunda piesele murdare in bai speciale, se lasa un timp de actionare (1/2 - ora), in functie de cantitatea depunerilor.
-Prin pensulare se intinde produsul cu o pensula peste locurile imbibate cu mizerii, dupa care se spala cu jet de apa.
-Dupa degresare, piesa, se poate clati tot cu acelasi produs .

Modalitati de clatire:

1)In cazul pieselor cu legaturi electrice sau electronice, clatirea se face cu produs curat.
2)In cazul pieselor obisnuite sau suprafetelor mari ce trebuiesc curatate, clatirea se poate face cu apa, pentru a micsora costurile de spalare.

Recomandarile de utilizare ale produsului sunt stabilite ca urmare a incercarilor practice si a experientei acumulate de la diversi clienti.
Trebuie tinut cont, ca actiunea produsului depinde de mai multi factori,unii dintre ei necontrolabili ceea ce determina in unele cazuri un rezultat inferior celui dorit.
De aceea, recomandam fiecarui client sa efectueze incercari pentru gasirea conditiilor optime, in vederea satisfacerii nevoilor cerute.
Specialistii nostrii va stau la dispozitie cu experienta si baza tehnica pentru a se ajunge la rezultate dorite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura